Facebook Instagram
MÓJ KOSZYK zamknij
Koszyk jest pusty
MOJE ULUBIONE zamknij
Lista jest pusta

OFERTA

/

Technik żywienia i usług gastronomicznych

1
Technik.. Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Technik.. Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Barbara Kozłecka, Krystyna Osowska
34.00 zł
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak,
30.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żyl
39.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńsk
39.00 zł
Testy kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia...
Testy kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia...
Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Małgorzata Włodarc
17.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność
Karol Krajewski (red.), Anna Sawicka-Muchewicz (r
35.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis, Lidia Linka
39.00 zł
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
52.90 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
49.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
35.00 zł
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
54.10 zł
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
70.90 zł
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
70.90 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
35.00 zł
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
70.90 zł
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
70.90 zł
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
70.90 zł
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
70.90 zł
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna, Rafał Sarna
59.00 zł
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
67.90 zł
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
71.00 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
71.00 zł
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
71.00 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3
Marzanna Zienkiewicz
70.90 zł
do góry