Facebook Instagram
MÓJ KOSZYK zamknij
Koszyk jest pusty
MOJE ULUBIONE zamknij
Lista jest pusta

OFERTA

/

Technik żywienia i usług gastronomicznych

1
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
62.80 zł
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawic
47.10 zł
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
58.60 zł
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Dorota Czerwińska
58.60 zł
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław, Lidia Górska
61.70 zł
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik
64.90 zł
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
75.40 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
75.40 zł
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
75.40 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
35.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
49.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis, Lidia Linka
39.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żyl
39.00 zł
do góry