Facebook Instagram
MÓJ KOSZYK zamknij
Koszyk jest pusty
MOJE ULUBIONE zamknij
Lista jest pusta

OFERTA

/

Branża gastronomiczna

1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żyl
39.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńsk
39.00 zł
Testy kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia...
Testy kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia...
Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Małgorzata Włodarc
17.00 zł
Vademecum żywienia człowieka
Vademecum żywienia człowieka
Marcin Jabłoński
30.00 zł
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak,
32.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
39.00 zł
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak,
30.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis, Lidia Linka
39.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
49.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
35.00 zł
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
57.60 zł
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
75.40 zł
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
59.00 zł
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
59.00 zł
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
75.40 zł
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
45.00 zł
Ciemna strona gastronomii
Ciemna strona gastronomii
Jan Mołoniewicz
67.20 zł
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
59.00 zł
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
75.40 zł
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
75.40 zł
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
75.40 zł
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
75.40 zł
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna, Rafał Sarna
62.80 zł
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
72.20 zł
do góry