Facebook Instagram
MÓJ KOSZYK zamknij
Koszyk jest pusty
MOJE ULUBIONE zamknij
Lista jest pusta

OFERTA

/

Technik technologii żywności

1
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
39.00 zł
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
59.00 zł
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
59.00 zł
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
50.20 zł
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
68.00 zł
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska, Iwona Namysław
63.80 zł
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
59.00 zł
do góry