Facebook Instagram
MÓJ KOSZYK zamknij
Koszyk jest pusty
MOJE ULUBIONE zamknij
Lista jest pusta

OFERTA

/

Technik technologii żywności

1
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
39.00 zł
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
50.20 zł
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
59.00 zł
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
59.00 zł
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
59.00 zł
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska, Iwona Namysław
63.80 zł
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
68.00 zł
do góry