Facebook Instagram
MÓJ KOSZYK zamknij
Koszyk jest pusty
MOJE ULUBIONE zamknij
Lista jest pusta

OFERTA

/

Technik żywienia i usług gastronomicznych

1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żyl
39.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńsk
39.00 zł
Testy kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia...
Testy kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia...
Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Małgorzata Włodarc
17.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis, Lidia Linka
39.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
49.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
35.00 zł
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
57.60 zł
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
75.40 zł
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
75.40 zł
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak,
32.00 zł
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
75.40 zł
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
75.40 zł
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
75.40 zł
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
75.40 zł
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna, Rafał Sarna
62.80 zł
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
72.20 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
62.80 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
61.70 zł
BHP w branży gastronomicznej WSiP
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
64.90 zł
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
62.80 zł
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik
64.90 zł
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
56.00 zł
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław, Lidia Górska
61.70 zł
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
praca zbiorowa
47.10 zł
do góry