Facebook Instagram

Strona w trakcie uzupełniania

MÓJ KOSZYK zamknij
Koszyk jest pusty
MOJE ULUBIONE zamknij
Lista jest pusta

OFERTA

/

Technik żywienia i usług gastronomicznych

1
Testy kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia...
Testy kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia...
Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Małgorzata Włodarc
17.00 zł
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
57.60 zł
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
75.40 zł
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
75.40 zł
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak,
32.00 zł
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
75.40 zł
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
75.40 zł
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
75.40 zł
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
75.40 zł
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna, Rafał Sarna
62.80 zł
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
72.20 zł
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
30.00 zł
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak,
30.00 zł
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
23.00 zł
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
23.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
38.00 zł
 Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Barbara Kozłecka, Krystyna Osowska
34.00 zł
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
30.00 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
62.80 zł
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
56.00 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
61.70 zł
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
68.00 zł
BHP w branży gastronomicznej WSiP
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
64.90 zł
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
64.90 zł
do góry