Facebook Instagram
MÓJ KOSZYK zamknij
Koszyk jest pusty
MOJE ULUBIONE zamknij
Lista jest pusta

OFERTA

/

Technik żywienia i usług gastronomicznych

1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żyl
39.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis, Lidia Linka
39.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
49.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
35.00 zł
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
75.40 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
75.40 zł
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
75.40 zł
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik
64.90 zł
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław, Lidia Górska
61.70 zł
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Dorota Czerwińska
58.60 zł
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
58.60 zł
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawic
47.10 zł
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
62.80 zł
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
64.90 zł
BHP w branży gastronomicznej WSiP
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
64.90 zł
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
68.00 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
61.70 zł
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
56.00 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
62.80 zł
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
30.00 zł
 Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Barbara Kozłecka, Krystyna Osowska
34.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
38.00 zł
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
23.00 zł
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
23.00 zł
do góry