Facebook Instagram
MÓJ KOSZYK zamknij
Koszyk jest pusty
MOJE ULUBIONE zamknij
Lista jest pusta

OFERTA

/

Technik żywienia i usług gastronomicznych

1
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
75.40 zł
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
75.40 zł
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
75.40 zł
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
75.40 zł
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
75.40 zł
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
75.40 zł
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
75.40 zł
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
75.40 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
75.40 zł
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
72.20 zł
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
68.00 zł
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik
64.90 zł
BHP w branży gastronomicznej WSiP
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
64.90 zł
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
64.90 zł
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
62.80 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
62.80 zł
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna, Rafał Sarna
62.80 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
61.70 zł
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław, Lidia Górska
61.70 zł
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
58.60 zł
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Dorota Czerwińska
58.60 zł
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
57.60 zł
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
56.00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
49.00 zł
do góry