Facebook Instagram
MÓJ KOSZYK zamknij
Koszyk jest pusty
MOJE ULUBIONE zamknij
Lista jest pusta

Testy kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia...

Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Małgorzata Włodarc

opis O książce

zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych; zawód technik żywienia i usług gastronomicznych. Zbiór zawiera sześć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
Wydawnictwo: eMPi2
Strony: 100, Format: 16,5x23,5 cm Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
17.00
Zamów przez telefon
32 422 26 04
do góry